Servis: dé dienstverlener voor mobiele slibbehandeling en afvalwaterverwerking

Voor het uitvoeren van tijdelijke oplossingen voor zowel slibbehandeling als afvalwaterbehandeling levert Service in Separation mobiele installaties. Van tijdelijke influent reiniging (TRI’s), tijdelijke beluchting, slibindikking, slibontwatering of andere tijdelijke voorzieningen. Ook voor reiniging van beluchtingtanks en slibgistingtanks, zowel van onderwater baggeren (met afstand bestuurbare robot, geen toegang tot het water noodzakelijk) als het reinigen van de tank wanneer deze uit bedrijf is. Hiervoor worden mobiele scheidingsinstallaties gebruikt die de vrijkomende fractie scheiden om de afvoer hoeveelheden, en daarmee de kosten, zo laag mogelijk te houden.

Voor het extractief reinigen van minerale stromen heeft Service in Separation mobiele was- en scheidingsinstallaties, voor bijvoorbeeld:
– kolen (wassen, scheiden, ontwateren)
– bodemassen (wassen, scheiden, ontwateren)
– baggerspecies
– zandwinning

Decanter rotating onderhoud

Naast operationele oplossingen, kan Service in Separation ook rotatings van decanteer centrifuges van derden reviseren. Hierbij wordt het gehele proces verzorgt, van demontage tot en met reviseren, balanceren en terugplaatsen.

Pagina’s

Contact

Handelsweg 77
4421 SH Kapelle

info@servis.nu
Tel: +31 (0)113 57 25 23

Vragen? Neem contact met ons op; wij helpen u graag!

CONTACT

CONTACTFORMULIER

Vragen maar geen dringende vragen? Vul hieronder het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact