Een van de services die door Service in Separation wordt geleverd is het onderhouden en reviseren van decanteer installaties. Totaalrevisies van het terugbrengen op maatvoeringspecificatie en balanceren van de rotating.

Decanter rotating

Rotating Equipment Maintenance

Service in Separation, een ervaren én kundige partner voor onderhoud en reparatie van decanteer centrifuges. Met een team van technici voert Service in Separation onderhoud en reparaties uit aan alle types decanteer centrifuges.

Onderhoud aan decanteer centrifuges

Decanteer centrifuges draaien met hoge toerentallen en worden aan grote krachten blootgesteld. Het uiteindelijke resultaat van de ontwatering van het slib wordt mede bepaald door technische status van de machine. Het is dan ook van belang dat die goed onderhouden wordt. Een aantal zaken dat onder het onderhoud van decanteer centrifuges valt:

  • Terug op specificatie maken
  • Wisselen slijtdelen
  • Vervangen van lagers en afdichtingen
  • Balanceren en terug opstarten van de installatie

Dit zijn de minimale acties die worden ondernomen binnen een zo kort mogelijk tijdsbestek. Uiteraard kan in overleg op maat worden aangeboden wat nodig is.

Vragen? Neem contact met ons op; wij helpen u graag!

Reservemotor voor decanteer centrifuge nodig?

Van de meest bekende en gebruikte types en fabrikanten kan Service in Separation reserve rotoren ter beschikking stellen om ervoor te zorgen dat het ontwateringsproces onverminderd door kan gaan gedurende de duur van het onderhoud.

Duurzame bescherming

De schroef van de decanteer centrifuge moet bestand zijn tegen hoge slijtage omdat alle vaste stof door de schroef wordt getransporteerd. Im na langere tijd nog de maximale ontwateringsresultaten te bereiken is het

Hardmetalen plaatjes: de schroef beschermen

De schroef kan op verschillende manieren worden beschermd door het bovenste stuk van de spoed op een speciale manier te behandelen. Dit kan door:

  • oplassen met hard metaal
  • oplassen met hard metalen plaatjes
  • oplassen met keramische plaatjes

Ons onderhoud van decanteer machines

Ontzorging voor de klant staat bij ons centraal staat. We bieden technische en operationele ondersteuning bij de installatie van decanteer systemen, alsook technologische ondersteuning in het proces en het onderhoud.

Pagina’s

Contact

Handelsweg 77
4421 SH Kapelle

info@servis.nu
Tel: +31 (0)113 57 25 23

Vragen? Neem contact met ons op; wij helpen u graag!

CONTACT

CONTACTFORMULIER

Vragen maar geen dringende vragen? Vul hieronder het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact