Met mobiele indikbanden, voorzien van PE-aanmaakstation, besturing en pompen, kan Service in Separation slibindikken van dun vloeibaar (bv direct uit AT) naar dik verpompbaar (6 – 8% DS). Voor het indikken van slib zet Servis mobiele indikbanden in. Afhankelijk van de gevraagde capaciteit zijn deze opgebouwd in 10- of 20-voet containers en zijn volledig uitgerust met PE-aanmaakinstallatie, FO-geregelde voedingspompen en automatisch regelende ingedikt slib afvoerpomp.

Deze installaties kunnen op aanvraag geautomatiseerd worden en geregeld worden op doorzet in droge stof (kg DS/uur) door middel van een inline geplaatste infrarood DS-meting.

Mobiele slibindikking

Onze service bij slibindikking

Onze oplossingen worden uitgevoerd inclusief onze uitgebreide service, waarbij ontzorging voor de klant centraal staat. Zowel technische en operationele ondersteuning bij de installatie van slibindikking systemen als technologische ondersteuning in het proces zijn bij de service inbegrepen.

Slibindikking systeem huren

Er zijn mogelijkheden om installaties te huren, te leasen of volledig bemand in te zetten. Hierbij kan worden gekozen voor de best beschikbare ontwateringstechniek die het meeste geschikt is voor het project.

Met mobiel opgebouwde slibontwateringinstallaties levert Service in Separation oplossingen op locatie bij de klant. Ook de benodigde randapparatuur, zoals leidingwerk, stroomvoorziening, mengbuffers, transportbanden of vijzels kan door Servis worden verzorgd.

Vragen? Neem contact met ons op; wij helpen u graag!

Pagina’s

Contact

Handelsweg 77
4421 SH Kapelle

info@servis.nu
Tel: +31 (0)113 57 25 23

Vragen? Neem contact met ons op; wij helpen u graag!

CONTACT

CONTACTFORMULIER

Vragen maar geen dringende vragen? Vul hieronder het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact