Er bestaan diverse soorten afvalwaterstromen die – afhankelijk van de herkomst – allemaal een eigen specifieke verontreinigingsamenstelling hebben. De meest bekende is wel die van huishoudens en bedrijven die rechtstreeks via het riool bij een RWZI terechtkomen. Dit wordt ook wel het communale afvalwater genoemd. Daarnaast produceren grote industrieën afvalwaterstromen, waarvan de verontreinigingsgraad en -samenstelling bepaald worden door de aard van de industrie. Industrieel afvalwater wordt vaak ter plekke (gedeeltelijk) gezuiverd.

Zeefbandpers

Mobiele Slibontwatering

Servis biedt onder andere mobiele slibontwatering systemen met decanters en zeefbandpersen. Mobiele installatie opgebouwd op trailers, in container of als skid-unit. Met mobiel opgebouwde slibontwateringinstallaties levert Servis oplossingen op locatie bij de klant. Servis gebruikt hiervoor onderstaande technieken.

  • Zeefbandpersen
  • Slibontwatering
  • Decanteer centrifuges
  • Indikinstallaties

Mogelijkheden van Slibontwatering

Servis biedt uitgebreide mogelijkheden voor het mechanisch bewerken van slib en heeft hiervoor een machinepark beschikbaar met mobiele machines, zoals indikbanden, decanteer centrifuges en zeefbandpersen. Aanvullend aan de ontwateringsinstallaties, levert Servis (Service in Separation) de benodigde randapparatuur zoals, leidingwerk, pompen, slibbuffers en slibkoekafvoersystemen (vijzels en/of afvoerbanden).

Slibontwateringsinstallatie van Servis

Onze service bij slibontwatering

Onze oplossingen worden uitgevoerd inclusief onze uitgebreide service, waarbij ontzorging voor de klant centraal staat.
Service in Separation gaat klantgericht te werk, om op deze manier zo goed mogelijk aan de eisen van de klant te voldoen. Zowel technische en operationele ondersteuning bij de installatie als technologische ondersteuning in het proces zijn bij de service inbegrepen.

Slibontwatering systeem huren

Er zijn mogelijkheden om installaties te huren, te leasen of volledig bemand in te zetten. Hierbij kan worden gekozen voor de best beschikbare ontwateringstechniek die het meeste geschikt is voor het project.

Met mobiel opgebouwde slibontwateringinstallaties levert Service in Separation oplossingen op locatie bij de klant. Ook de benodigde randapparatuur, zoals leidingwerk, stroomvoorziening, mengbuffers, transportbanden of vijzels kan door Servis worden verzorgd.

Vragen? Neem contact met ons op; wij helpen u graag!

Mobiele Slibindikking

Pagina’s

Contact

Handelsweg 77
4421 SH Kapelle

info@servis.nu
Tel: +31 (0)113 57 25 23

Vragen? Neem contact met ons op; wij helpen u graag!

CONTACT

CONTACTFORMULIER

Vragen maar geen dringende vragen? Vul hieronder het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact