Waterzuivering is een proces waardoor er stoffen uit het water worden verwijderd. Op het moment dat water zeer vervuild is, is het mogelijk om kunstmatige waterzuivering toe te passen waardoor het weer hersteld kan worden. Dit gebeurt door gebruik te maken van waterzuiveringsinstallaties. Deze waterzuiveringsinstallaties worden ingezet op het moment dat het afval in het water te veel is geworden voor de zelfreiniging van het water.

Servis is gespecialiseerd in het leveren van tijdelijke voorzieningen voor waterzuiveringsinstallaties. Het huren of leasen van deze waterzuiveringsinstallaties behoren ook tot de mogelijkheid. Sinds 2006 hebben wij al meerdere projecten op waterzuivering gerealiseerd.

Bent u eigenaar of werkzaam bij een boerderij, glastuinbouw, de overheid of een andere (industriële) toepassing? En bent u op zoek naar een dienstverlener of adviseur op het gebied van tijdelijke voorzieningen voor waterzuivering? Servis heeft ontzorging en service hoog in het vandaal staan waardoor we met deskundige partners voor de hoogste kwaliteit gaan. Neem nu contact met ons op.

Pagina’s

Contact

Handelsweg 77
4421 SH Kapelle

info@servis.nu
Tel: +31 (0)113 57 25 23

Vragen? Neem contact met ons op; wij helpen u graag!

CONTACT

CONTACTFORMULIER

Vragen maar geen dringende vragen? Vul hieronder het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact